Post by evrilsenfmongsnor on Mar 15, 2022 10:43:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotam zeltam ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Ir jautri spēlēt, kad jums ir garlaicīgi
Es kādreiz dievināju šo spēli, visas reklāmas un nepārtrauktas spēļu avārijas padara spēli nespēlējamu. Tas notiek, kad alkatība pārņem jūs, tāpēc paldies, ka sabojājāt pēdējo labo spēli lietotņu veikalā
Viņa nau vairs populāra
Android Lietojumprogramma Doodle Jump, Ko Izstrādājusi Lima Sky LLC, Ir Norādīta Kategorijā Arkādes Spēles. Pašreizējā Versija Ir 3.11.18, Kas Izlaista
Frafika vareja jau but labaka, bet spelet var. Loti labi aiznem laiku ja nav iinterneta.
Man tā ir laba spēle, taču tā man neliek justies aizraujoši.
Sen jau biju spēlējis uz savas nokia 6500s, nu tāda nostaļģija. Spēle laba.
Theme var mainīt menu apakšā
Man patīk šī spēle un arī tā rada atkarību, jo par to nav jāmaksā (izņemot par reklāmām), un katru pasauli var spēlēt bez nepieciešamības skatīties reklāmu vai maksāt. Ja lasāt šo, lejupielādējiet to tūlīt
Nopirku šo spēli pirms gadiem, domāju, ka piešķīru tai piecas zvaigznes. Tagad nepārtrauktas reklāmas tiek atskaņotas pēc katras spēles. Katra spēle! Un man atkal ir jāmaksā, lai atbrīvotos no tiem. Tātad, es balsoju pret šo sīko izspiešanu un izdzēsu spēli no sava telefona. Aiciniet jūs darīt to pašu. Izstrādātāji: Ja vēlaties vairāk naudas, izstrādājiet kaut ko citu un dodiet mums iespēju izvēlēties, vai par to maksāt vai nē, tā vietā, lai turētu vecu produktu izpirkšanas maksai. Tas ir vienkārši nepareizi.
Man patika spēle, bet katru reizi, kad es to ieguvu, pēc kāda laika motīvs nejauši pārvērtās kosmosā un blokā, un es pat nezinu, kā strādāt ar vadīklām, tāpēc es vienmēr to izdzēšu un instalēju vēlreiz, lai tā būtu normāla.
vienīgais, kas man patīk yhis spēlē, ir tas, ka tai ir dažādas pieredzes
Nav pietiekami stabils
Patika.
Diezgan laba spēle, 10/10. Bet vienīgā sliktā kvalitāte ir tā, ka tā turpina rādīt reklāmas bez iemesla.
Man tas patīk. Grafika ir jauka un vienkārša, galvenais varonis ir burvīgs, un spēle ir jautra. Šī spēle ir patiešām glīta.
... Pixel Shooting 3D apk jaunāko versiju , ko izveidoja Doodle Mobile Ltd. - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm. ... Home Flip: Crazy Jump Master.
Lieliska spēle, ļoti aizraujoša un lieliska grafika!!!. Iesaki visu vecumu spēlēties, lai labi pavadītu laiku!😏
Tiešām forša spēle, taču katru reizi, kad spēle beidzas, tiek rādītas reklāmas, un pēc kāda laika tā tikai sāk jūs satraukt
Tā.... vienkārši labi
Doodle Jump Zręcznościowe unej
Labais
Konstanta avārija. Darbojas apmēram 45 sekundes atskaņošanas, pēc tam kustība kļūst saraustīta un lietotne avarē. Kādreiz šī bija lieliska spēle.
Man patīk šī spēle, bet, lūdzu, lūdzu, atjauniniet šo spēli. Nez kāpēc joprojām ir Helovīns.
Laba spele!
Slay the Spire Carte ops
Kādreiz bija labi. Tagad tas ir tikai pilns ar reklāmām un pat netiek ielādēts bez WiFi
es nogalināju vismaz 30 bloku iebrucēju, tad arhivēšanas iebrucēju termimators nav pabeigts.
Pat nevar kustēties
Vadības ierīces ir tik sliktas, ja būtu kursors vai kaut kas tāds, kas liek jums pārvietoties, es novērtēju spēli no 2 līdz 5, jo, lai pārvietotu, jūs noliekat tālruni, kas ir tik kaitinoši!?
Doodle Jump Arcade fpd
Tas būtu lieliski, ja ir iespēja mainīt vadības ierīces vai jutību
Samsung galaxy gio
Vecs ir zelts
katru reizi, kad parādās reklāma, mans ekrāns kļūst melns
Dievs, reklāmas ir kaitinošas
Es spēlēju šo spēli kā bērns, un man tā joprojām patīk... vadības ierīces ir vienkāršas, ja spēlējat kādu laiku. Ir jāpielāgojas un jāpierod! Tas ir noderīgi, ja turpināsit spēlēt
Pārsteidzoša spēle ar daudz smalcināma satura veikalā ar nindzju un pirātu režīmiem, absolūts šedevrs un mobilo spēļu klasika.
Laba spēle bet man ir planšets
Doodle Jump Arcade fpd
Pati spēle ir jautra, bet reklāmas to sabojā. Es zinu, ka spēlei ir jādarbojas, lai gūtu peļņu, bet es nekad neesmu spēlējis spēli, kurā būtu tik daudz reklāmu vai tik nepatīkamas reklāmas, nemaz nerunājot
Varat pievienot elles motīvu vai eņģeļa tēmu, lūdzu
Skaņas vēsture sērijas 25. gadadienai
Kā es rakstīju nesenajā MacStories Weekly numurā, oriģinālā Doodle Jump ir viena no manām iecienītākajām iOS spēlēm. Šajā klasikā ir piemīlīgs doodle
Doodle Jump, viena no labākajām spēlēm, tagad pilnīgi bez ...
Esiet Uzmanīgs, Viltus App Store !!! Real Racing 2013: Īpašais ...
Doodle Jump Arcade driy
LABA
neļaus man atvērt lietotni