Post by evrilsenfmongsnor on Mar 15, 2022 10:34:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować (zwiększyć zasób) ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Recenzje i oceny dodatku Doodle Jump. Dowiedz się, co inni użytkownicy o nim myślą i dodaj go do swojej przeglądarki Firefox.
Wejdź na naszą stronę, aby zagrać w Doodle Jump lub inne wspaniałe gry zręcznościowe!
Najnowsza aktualizacja zepsuła grę 🤨
Zawiera reklamy, których nie można pominąć po wymaganym czasie
Kup teraz DOODLE JUMP ADVENTURES na Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
nie działa
Gdzie podziala sie stara wersja gry (platna)? Tu reklamy hulają
Spoko
super, tylko reklama za duzo. jak poprawia do dam 5 gwzd. (gwiazdek)
Tylko mi wyskakuje błąd podczas wczytywania tej aplikacji? ;_;
Skakanie po kamieniach - Gry Zręcznościowe · Uciekająca ropucha · Indiara · Jump Down · Doodle Jump · Orzechowa gorączka 3: Wspinaczka · Chicken Climbing · Hello Kitty
Jakie lagi
pobierz free. Jelly Jump – Zręcznościowa atmosferyczne o ...
Natretne reklamy
Gra jest fajna, ale moim jedynym problemem jest to, że nie mogę grać w turniejach pomimo prawidłowego połączenia z Internetem. Pomóż rozwiązać ten problem .
Na poczatku fajnie ale po musialam wyjmowac baterie -.- do bylo taka ciekawa aplikacja zawsze sie znudzi lub zepsuje -,-
Zrujnowała fajną grę z reklamami i wyskakującymi okienkami
tyle reklam
Doodle Jump Arcade driy
Najlepsza gra offline w historii i wciągająca, dziękuję bardzo.
To świetna gra, która budzi we mnie nostalgię, ponieważ grałem w nią, gdy miałem 4 lub 5 lat. Nie podoba mi się, że za każdym razem, gdy umierasz, wyskakuje reklama. Jednak wciąż świetna gra!
Witaj im soulhunter girl 😇 pls napraw błąd ekranu. Kiedy przeciągam palcem, aby wybrać motyw, po prostu przechodzi do ustawień 🤔 i nie mogę wybrać motywu, w który grałem dawno temu😑 ale teraz to nie jest doodle skok, to jest stary skok😟😩😩💻:-( :-(
Można pograć gdy się nudzi
Jak zmienić motyw
CupCake Jump v1.0.3.0: 4,8: Ściągnij APK. Bus Rush v1.15.6 APK: Bus Rush v1.15.6: 4,0: Ściągnij APK. Doodle Jump Christmas Special v1.3.1 APK
Doodle Jump Arcade fpd
Odtworzyłem to na telefonie mojego taty, kiedy byłem młodszy. Po latach po raz pierwszy ściągam go na telefon. Tak wiele się zmieniło, to niesamowite. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, jak długo ta gra może trwać!
Strasznie sie nudziu
Mówi obejrzyj film, aby wskrzesić. Nie chcesz zmartwychwstać? Pokazuje wideo mimo to...
To jest dziwne😅
Dobra gra. Lubię grać. Chociaż reklamy czasami stają się zbyt denerwujące.
Lubię to. Grafika jest urocza i uproszczona, protagonista jest uroczy, a rozgrywka jest przyjemna. Ta gra jest naprawdę fajna.
Słodki dziesięć z dziupkiem
To bzdura, ponieważ na początku jest wiele postaci, a ja chcę tylko jednego, ponieważ jestem zdezorientowany, więc wstaw jedną postać w I O MÓJ BOŻE USUŃ PRZEKRACZAJĄCE REKLAMĘ!!!!😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠 😠😠😤😤😤☹️😭😭😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠.
SongPop 2: Guess The Song Game Muzika asfu
Nie mogę przejść na drugi poziom 😠