Post by evrilsenfmongsnor on Mar 15, 2022 10:37:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ unlock (unlimited resource) ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
עוד קצת עבודה לעשות פקדי ישיבה אבל זה נהדר!
Turbo Dismount™ Simulation yaxw
פיגור רב
אני אוהב את המשחק הזה אבל אתה יודע למה אני מתכוון אתה צריך להוסיף מרוצי NASCAR ומסלולי מרוץ אפילו נהג פלימות' סופרבירד הידוע גם בשם ריצ'רד פטי וגם דייל ארנהרדט ג'ף גורדון קארל אדוארדס ואפילו טוב אתה יודע מי ארנהרדט ג'וניור
זה טוב, אבל העובדה שאתה צריך לשלם על דברים היא מעצבנת. זהה מעדיף יותר מודעות
מה לא לאהוב במשחק הזה? ממש אין פרסומות והתוכן החינמי הוא עצום. גם תוכן בתשלום עולה רק גרושים. משחק כבר לא מעט שנים וזה אף פעם לא משעמם.
אני לא יכול לפתוח שום דבר
זה היה כיף במשך 50 הדקות הראשונות, ואז זה נהיה משעמם.
הגרפיקה הייתה יכולה להיות טובה יותר
אני אוהב את המשחק הזה אבל הלוואי והיית יכול לעשות כמו התנגשות ראש מול מכוניות בינה מלאכותית ולעשות תאונה
Turbo Dismount™ Simulation ddl
Tobo: Opi italialaisia sanoja Koulutus atlj
זה היה פשוט פרסומות נוראיות כל 5 שניות תקלות לוקחות הרבה מקום
זה לא יתקין
אני אוהב את המשחק אני מסכים שאי אפשר לפתוח שום דבר זה רק בשביל כסף
המשחק הכי מטומטם שהורדתי! אני לא מבין את הפואנטה של המשחק הזה הוא מגוחך ומשעמם.
זה לא נותן לי לשחק, אני מתכוון כאילו יש לי מספיק אחסון אבל אני לא יכול להוריד אותו
רק לא
הם הוציאו את זה כמו בקונסולה אחד הכיפים
המשחקים האלה מהנים כי יש לנו אנשים במכוניות והם הולכים לשים ואנחנו צריכים לפגוע בהם כדי לקבל נקודה אבל זה יהיה טוב יותר אם היה לנו מסלול חדש והכל היה בחינם אבל זה בסך הכל משחק ממש כיף
גרפיקה נהדרת משחק מעולה
משחק נהדר בדומה לגרסת המחשב בניגוד למשחקים אחרים. המשחק אכן קורס לא מעט כשאני בוחר במכונית מסוג F1.
המשחקים היו פעם אחד המשחקים הטובים ביותר בשביל הכיף ואחד המשחקים הנקלטים ביותר על ידי האלגוריתם של YouTube. אבל ככל שחלף הזמן המשחק הזה אני מרגיש שנשכח לחלוטין והופסק על ידי היוצר האהוב. פשוט היו לי כל כך הרבה דברים שהלוואי שהיו מתווספים כמו יוצר רמה שיש לגרסת המחשב. אחר הוא רק יותר חופש כמו אולי עניין של יוצר מכוניות שבו אתה יכול לבחור סגנון של חלקים מהמכוניות הנוכחיות. בבקשה אל תשכח רק את המשחק הזה. בבקשה.
המשחק הזה צריך עורך המפה כשזה im זה נותן 5 כוכבים אני לא אכפת לי מה אנשים אומרים REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE זמן רי!
ענק!!!!!!!!!!!!!!
יכול להיות יותר טוב. רוב זה משתלם לשחק, ה"גרפיקה המהממת" משעממת להפליא אחרי 5 דקות. ואם אתה אוהב נפילה ממכוניות בזמן שאתה רואה את האדם שלך שובר את הראש שלו, אז קדימה לשחק בזה. באופן אישי, אני אוהב שהראש של האדם שלי יישאר פעיל בזמן שאני משחק משחקים. (אני לא אוהב את המשחק הזה)
זה משחק גרוע שאפילו לא קיבלתי את המשחק שהוא לא יכול להתקין ניסיתי הכל מחקתי את כל הקבצים שלי הפעלתי אותו שוב ושוב אני מאוד לא ממליץ על האפליקציה הזו עד שתתקן את הבעיה הזו
איפה הרכבים והרמות החדשים. הוסף כמו מצב קמפיין או משהו כמה דמויות חדשות אפילו מקום להתאמה אישית. אולי יוצר מפה אם באמת התחשק לך אולי כמה מכשולים חדשים. אתה יכול לשים כמו יוצר רכב ולשדרג גם תכונה זה יהיה מגניב. סליחה על הביקורת השלילית, זה יהיה נחמד לקבל עוד תכונות ועדכונים למשחק. אלו רק המחשבות שלי. תודה.
אחלה
זה לא נותן לי להתקין
המשחק הזה מטומטם וקשה, אני אפילו לא יכול לזוז בסיבוב שבאמת נותן 5 כוכבים? חבר'ה .. אה nvm אני שונא את המשחק הזה!!!!!!!!!!
יש לי הצעה. מאז שקניתי את כל המפות והמכוניות, אני משחק כבר הרבה זמן. החלטתי שצריך להיות מצב ארגז חול במשחק ושתבנה ותיצור מפה משלך ותשתמש בדמיון שלך כדי להגדיר את המפה שלך ותוכל לשמור את המפה ולתת שם מה שאפילו אתה אוהב. אני מקווה שתעשו מצב ואני חושב שזה יהפוך את המשחק לטוב יותר ולמקום טוב יותר לדמיון!
עדיף במחשב
מדעים
זה בסדר אני מניח אבל אני חושב שזה צריך להיות יותר חופשי כמו שאני מתכוון במפות חדשות או כינוי מי מסכים
הכי נדיר אי פעם
זה משחק נהדר. אבל הבקר או כל כך גרוע שאני אפילו שולט ברכב זה כל כך קשה לפנות בבקשה למפתחים, אתה יכול לתקן את זה בבקשה.
רע שאתה לא יכול לייבש תרמית מכוניות
בריל רק צריך עוד כמה דברים לעשות.
Hate it כוכב אחד לא מפסיק לומר שהורד משחקי גוגל תתקן את המשחק שלך
Turbo dismount הוא משחק לילדים בחנות Play, זה כדי לבדר ילדים. המשחק טוב כי יש כל כך הרבה דברים שונים שאתה יכול לעשות בו, כמו שינוי למכוניות סופר מהירות מוארות או כלי רכב מיושנים, להוסיף רמפות ענק ומאיץ, לשנות את האדם שנוהג במכונית לבעל ראש ענק. ישנן מפות נפלאות שתוכלו לבחור מהן. בסך הכל אני אוהב את המשחק ההרסני הזה למשחק במהלך נסיעות במכונית מכיוון שהוא מפסיק את השעמום ואינו משתמש בנתונים ניידים.
Turbo Dismount™ Simulation yaxw
ניסיתי להוריד את זה 16 פעמים זה לא נותן לי זה מבאס זה אמר שזה יאפשר להתקין את זה על ידי מחיקת משחק אבל לא נותן לי
מסיבה כלשהי לא ידעתי שאני צריך לקנות פרימיום, אבל בכל זאת זה המשחק הכי טוב בעולם, משום מה הוא גם נותן לי לשחק בערך 20 דקות לפני שגירש אותי החוצה. אני מקווה שאתם ביציאה הסודית תקראו את זה, אני מקווה שתוכלו לתקן את זה, תודה שיצרתם את המשחק הכי טוב בעולם.
חרא של משחק
משחק נהדר אבל הוא כל כך בפיגור
כשהיה לי את זה בטאבלט שלי בדקתי את זה וזה היה מטורף ומדהים וזה היה מדהים וזה כל כך מטורף