Post by evrilsenfmongsnor on Mar 15, 2022 10:19:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodas daugeliui ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2 2022 version ▞▞▞
Hills of Steel 2 Acción kuq
Tai puikus žaidimas, bet turėtumėte pridėti keletą naujų tankų, aš turėjau omenyje naują tanką, jo pavadinimas gali būti džiunglės, šis tankas turėtų atrodyti kaip iš džiunglių, jame yra dideli kulkos šūviai, kurie gali maskuoti ir speciali galia tinklelis, kuris sulaiko tankus ir jie gali Nejudinkite ir nešaudykite 20 sekundžių, jį galima nušauti į tanką arba gulėti žemėje ir laukti, kol žaidėjas jį suaktyvins. Būčiau laimingas, jei priimtumėte mano idėją apie naują tanką, apskritai gerą žaidimą, jis yra geriausias.
Mėgaukitės, smagiai, gražiai ir spalvingai
Pro: labai geras žaidimas. Puiki grafika. Gražūs ir greiti žaidimai. Trūkumas: kai visi bakai pasiekia maksimalų lygį, krūtinė tampa nenaudinga. Jie neseniai atnaujino žaidimą, kad galėtumėte naudoti auksą įrankių pirkimui. Jūs uždirbate auksą iš krūtinės, kurią gaunate po kiekvieno laimėjimo; bet kiekviena atidaryta skrynia išduoda tik apie 20-40 auksinų. Norint nusipirkti įrangą, reikia 1000 aukso. Taigi daug šlifavimo.
Hills of Steel 2 Action fgar
Šis žaidimas yra geras, bet iš esmės praėjo mėnuo nuo tada, kai įgavau veikėją, ir tai erzina, o FIX TITAN taip pat viską įgyja.
Duodu 2 žvaigždutes nes kai atidarau dėžutę ji sutrinka , kai išeinu iš žaidimo ir vėl pradedu žaidimą tai normalu Reikėtų pataisyti
Grąžinu savo apžvalgą. Žaidžiu šį žaidimą 3 dienas ir vis dar neturiu tanko, o tik kai kurias tankų pavaras, kurios yra užrakintos, ir aš net atidariau epinę skrynią iš dvikovos ir gavau tik juokdarį ir mirtinos tanko kortelės turėtumėte sukurti sistemą, jei jūs galite nusipirkti tanko įrangą su monetomis. Labai tikiuosi, kad jūs visi tai pritaikysite žaidime, atsakykite
Tai pats geriausias linksmas arkadinis šaudymo žaidimas, kuris šiuo metu lenkia daug geriausių 5 geriausių „Google“ parduotuvėje
Maloniai nustebintas. Šis žaidimas yra nuostabus, man jis iškart patiko, apdovanojimai yra pakankamai dosnūs, kad nereikėtų mokėti laimėti, pagaliau!!!! 6 žvaigždutės, jei galėčiau. daugybė žaidimų tipų ir strategijų. Tonos tankų ir ginklų, kurie nuolat atrakinami. Bravo! 👍 REDAGUOTI: Atmetu vieną žvaigždutę, nes viską atrakinęs žaidžiu daugiausia prieš robotus. Redaguoti: kūrėjai nusprendė gerokai sumažinti atlygį už skrynią, todėl dabar galite išleisti pinigus. Man tai labai nepatinka, bet pasiliksiu 4 žvaigždutes
Žaidimas yra gerai, jūs neprieštaraujate, kad žmonės, kurie moka už laimėjimą, išmuša jums dantis į gerklę. Maniau, kad buvo sugadintas kredito padidėjimas ir dalių santykis. Žinoma, jūs gaunate korteles beveik kiekvienoje dėžutėje, bet aš gaunu tankų dalių, kurių tikriausiai ilgai negalėsiu gauti jų nenusipirkęs.
Įstrigo po pamokų spaudos parduotuvės, tada nieko neatsitiko, tiesiog įstrigo ten. Specialus pasiūlymas->netrukus kraunasi, groja foninis mucis .
Jūsų žaidimas yra nuostabus, kitame atnaujinime galite pridėti naują žaidimo režimą, titanų išgyvenimą. Čia jūs kovojate su titanais, o kiekvienoje bangoje kovojate su išlygintais titanais. Pridėkite tai.
Smagu, bet norėjau paleisti iš naujo, nes sunaudojau visus brangakmenius pagreitinimui, kurie yra per brangūs, gavau naują buvo nuostabu maždaug 5 minutes. Aš gavau gatlyną ir visą laiką laimėjau, tada vėl įregistravau mane į seną acc
Super nuostabus ir smagus žaidimas. Jokio atsilikimo paprasta žaisti gerą grafiką ir nuostabų kelių žaidėjų režimą. Taip ir toliau!
Labai blogai. Esu naujokas ir mane nuolat žudė aukšto lygio tankai. Šis žaidimas bjaurus.
Sveiki, kūrėjau, mano žaidimas neveikia planšetiniame kompiuteryje Mano planšetinis kompiuteris yra fire amazon planšetinis kompiuteris ir noriu jį žaisti dar kartą😭
Labai juokinga. Nesu žaidęs tokio žaidimo. Tik viena problema. Gauti naujus tankus (bent jau man) buvo... neįmanoma. Arba man nesiseka, arba žaidimas gali būti šiek tiek klibęs dalijant žmonėms tankus. Priešingu atveju puikus žaidimas.
Puikus žaidimas Tačiau daugiau žaidimo funkcionalumo bus puikus įgyvendinimas.
Daugelis žaidėjų 👍man, bet nėra tokio profilio kaip pubg ar call of duty ir tt Prašau pridėti profilį
Sky Raptor: Space Shooter آرکیڈ jpue
Šis žaidimas nėra teisingas, jis man neduoda naujo bako
Skelbimas ateina žaidžiant žaidimą, prašau pataisyti
Argumentai "už": puikus meno stilius ir tankų dizainas trūkumai: neprisijungęs žaidimas, blogas reitingavimo sistema, dar žinoma kaip aukštesnio lygio žaidėjai ir naujokai
Mano sūnus myli šį žaidimą. Padėkite lengviau įsigyti naują baką
Žaidimas yra nuostabus, bet rungtynės yra per greitos, galbūt pridėkite bokštelius ant bunkerių į bunkerio režimą arba padidinkite siautėjimo laikmatį
Hills of Steel 2 Hərəkət zczl
Žaidimas tikrai įdomus, bet pradžioje įstrigo dėžės ekrane, tereikia uždaryti ir vėl atidaryti
Šis žaidimas yra baisus, aš nekenčiu šių žaidimų. Tiltai nėra bjaurus lengvas ojjljj kg
ačiū, kad atpažinote mano problemą 👍 vis tiek išmušate mane iš žaidimo
Žaidimai ir toliau uždaromi netrukus po paleidimo nuo paskutinio atnaujinimo. Sąžiningai, tai buvo puikus žaidimas, bet jei jis nebus ištaisytas kitą dieną, aš tiesiog pašalinsiu.
Gera žaidimo idėja, draugiškas valdymas, trikdo dažymas (per daug spalvų), daug klaidų atidarant dėžutę.
Žaidimas toks sunkus, deimantų taip sunku gauti, o pasiūlymui reikia tiek pinigų
Puikus žaidimas... kol užsiblokuoja ir nuolat nepavyksta įkelti
Žaisdamas šį žaidimą susidūriau su keliomis problemomis. 1 žaidimai p2w. P2W žaidėjai tiesiog pirkdavo skrynią ir vėl iki taško, kai išnaudodavo visus savo tankus, įsigijo visas tanko dalis ir galbūt ir dažniausiai net neiškovojo 2 tūkst. medalių, o f2p žaidėjai, kurie praleido laiką šiame žaidime, kovoja. 2 siaubingos piršlybos. Jūs susidursite su žaidėjais, turinčiais daugiau nei 10 000 ar daugiau trofėjų nei jūs, o didžiąją laiko dalį būsite komandoje su robotais.
Puikus žaidimas ir ne per daug PTW. Tikrai galėtų naudoti daugiau bendruomenės aspektų, tokių kaip klanai ir turnyrai.
Aš žaidžiu daug originalaus žaidimo ir nors originalas turi paprastesnę grafiką, 1-ame žaidime daug lengviau gauti visus norimus tankus. Išbandžiau tai iš užgaidos ir, matyt, tai ne mano dalykas.
Tai geras žaidimas, bet TAIP SUNKU GAUTI TANKU.
Omg po 9dec atnaujinimo žaidimas pasikeitė omg !!!! LOL, LABAI MALONIS MAN ŠIS ŽAIDIMAS PATINKA ŠIA PRIEŽASTYS: 1. KLIENTŲ APTARNAVIMAS GERAS IR NESUTEIKIMAS! 2. KŪRĖJAI ATSAKYTI EL. PAŠTU! 3. GRAFIKA 4. FIZIKA IR TAKO TEKSTŪRA! 5. MODS NEVEIKIA PO SAUGOS ATNAUJINIMO:)) 6. ETC ETC ETC..... MYLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!!!!!❤️❤️❤️❤️🤩🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🤗
Tai blogas žaidimas
Šis žaidimas yra tik pinigų kriauklė, neįmanoma gauti pakankamai brangakmenių, kad atidarytumėte kiekvieną užrakinimo dėžutę, kurią gaunate už laimėjimą. Aš visada turiu 4 atrakinti ir turiu sunaikinti kiekvieną naują. Tai verčia jus mokėti už brangakmenius, o be jų jūs negalite gauti naujų bakų. Įdomus žaidimas mano mažyliui, bet nevertas žaisti.
Viskas blogai, valdikliai ir tankai nėra geri po žaidimo, neparodė, kiek žaidėjų nužudžiau
Mano sūnus ir aš per daug mėgstame šį žaidimą. Jis paprašė manęs paprašyti naujo bako. Prašome sukurti naują baką ne tik naują odą.
Man patinka tai, kad galite panaudoti savo smegenis savo naudai ir kaip tai priverčia kulkas skrieti atgal nei tiesūs šūviai į kosmosą
Žaidžiau prieš keletą metų ir maniau, kad turėčiau jį susigrąžinti, bet niekaip negaliu jo įdiegti! Vis sako, kad kažkas nutiko, bet ištryniau, kad atsirastų vietos ir viskas! Prašau pataisyti.
Įdomus, bet mažas kritimo greitis. Žaidžiu valandas, bet vis dar turiu 2 tankus. Atsibodo.
Padaryk ką nors be „cooldown“ įsilaužimo, aš pavargau nuo tų mirtininkų ir bokštų, turinčių neribotą šovinį, kurie be perstojo šaudo iš ginklo ir nereikia perkrauti. Jūs sutinkate vieną iš šių įsilaužėlių ir automatinių praradimų.
Negaliu jo atidaryti nuo tada, kai jį įdiegiau prieš kelias savaites. Bandau atidaryti kiekvieną kartą, kai tai darau, gaunu ryšio klaidą apie tinklą ir nutraukiu ryšį. Turiu Wi-Fi signalą, kurio vidutinis lygis yra -127 dBm, o tai nėra nuostabu, bet tikrai turiu ryšį, kad žaidimas gali baigti atsisiuntimą nieko geriau nei tada, kai iš pradžių jį atsisiunčiau iš „Google Play“ parduotuvės, pataisykite.
Qqjx Galiu nuvežti į oro uostą ir mes esame planšetinis kompiuteris, o jūs turite teisę Ką jūs galvojate ir mes galime priversti jus galvoti 😊😊
Turetu ideti klanus bet geras game
Hills of Steel 2 Action gpi
jis nėra toks puikus kaip pirmasis, bet man patinka 3d
Man labai patinka plieno kalnai ir aš atsisiunčiu žaidimą ir mėgaujuosi juo, o mano reitingas yra +7100, bet mano žaidimas buvo ištrintas ir aš jį vėl atsisiunčiau tuo pačiu, bet žaidimas prasidėjo nuo pradžių. Taigi aš žaidžiu už +7100
GERAI, bet pridėkite naują baką arba režimą