Post by evrilsenfmongsnor on Mar 15, 2022 10:55:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Train Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Train Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključavanje (neograničeni ključevi) ▞▞▞
▞▞▞ Merge Train Games 2022 version ▞▞▞
Igra je prevara...100% prevara
Morao sam vratiti zvijezde Igra je bila tako zabavna, ali sada ne radi kako treba
Ok, mislim? Igranje se čini sporim jer se čini da ne postoji mogućnost isključivanja tutorijala... a ima puno tutorijala. Osim ako ne postane puno teže u kratkom vremenskom razdoblju, najvjerojatnije ću deinstalirati.
Volio bih da je grafika ljepša. Ali sve u svemu igranje je lijepo.
Iskreno...ne mogu prestati igrati lol Super lako, ali super ovisnost. Još je prilično rano, ali sigurno ću nastaviti igrati. Možda ću ažurirati nakon tjedan ili dva igranja.
Dobra zabava do sada.
Igra Bakwas 😒😒
Aacha nhi h
Njegove vrlo jednostavne i zabavne igre su nevjerojatne
Lijepo i dobro iskustvo igrati igre u kojima sam uživao.
Nije moguće napraviti niti 1 spajanje
Unaprijed sam ga dobio i pisalo je da ću dobiti 100 dragulja, ali nisam
Baš zabavno
Vaša igra BrownFish Bear nije kompatibilna s mojim bijelim tabletom.
Merge Train Games Teka-teki ynaz
Nudi duple novčiće ako gledate oglas, ali kada odbijete, svejedno vas tjera da gledate oglas. Igrao sam ovo nekoliko mjeseci i gledao sam više reklama nego što sam ih prikazao u igri.
Na mnogo dodavanja
Dobro je
Sviđa mi se igra, ali platio sam zlatni ključ i naplatio mi je, ali mi ne dopušta da dobijem nagrade. Jako uznemiren zbog ovoga, opljačkao me!
Dosadno, prelako!
Merge Train Games Atjautības spēles chi
Zapeo na stranici za učitavanje
Zabavna igra. Lijepa sorta merge 3 hame tipa. Jedini problem je učestalost oglasa. Molimo smanjite oglase.
Merge Train Games Teka-teki ynaz
dobra igra,,,
Ova igra nije tako loša alitele dosadna
Lijepo i mirno
Bilo je sjajno do razine 204. Dobivate četiri sekunde da napravite 7 utakmica sa predmetima razbacanim po cijeloj ploči s 3 močvarna predmeta - od kojih 2 trebate završiti razinu. Ipak, nije moguće spojiti to dvoje prije nego što potone. Da postoje savjeti ili načini za preskakanje razine to bi bilo bolje.
Ja sam na razini 8 i neću ići dalje od toga
Nemoguće je doći do stanice 38 stvarno neugodno
Hj
Ova igra je sjajna oduška nakon stresnog dana
Završio sam sve razine ove igre, ali do sada nema ažuriranja..
Puno stvari za raditi
Dao bih mu više zvjezdica, ali dosegne razinu 200 i ne može dalje, što je šteta jer sam uživao u igri
Sviđa mi se igra, ali sada ne mogu dobiti prolaz od 82% na posljednjoj sekciji, sigurno bi joj se trebalo dodati još. Platio sam da uklonim oglase i smiješno je što nije trajno. Kada će se izgraditi još zgrada?
Previše oglasa
Sretan
Uživao sam u ovoj igrici, osim što sam sada na stanici 71 i ne mogu je pobijediti jer čim kucnem po loncu/kuhalu da otopim led ona jednostavno nestane. Pokušao sam ponovno pokrenuti itd. i nema razlike pa sada gubim svoj sat neograničenih života. Uredi: poslano e-poštom na e-poštu podrške i nema odgovora pa će se deinstalirati i promijeniti na 1 zvjezdicu.
dobra igra
Bravo ☺️
Do sada lijepa igra
Kupila sam propusnicu za badem prije nekoliko dana. Budući da se jutros igra zamrznula, deinstalirao sam je i ponovno instalirao igru. Sada sam se vratio na početak, dok sam bio na stanici 89 prije nego što sam deinstalirao igru. Igra me ponovno pitala želim li kupiti "Almond Pass". Mogu dokazati e-poštom potvrdom iz trgovine Google Play da sam kupio propusnicu. Molim pomoć.
U početku mi se svidjela igra, ali s novim ažuriranjem došlo je do mnogo promjena.
volim igru, ali oglasi nisu izbor za zaradu potrebnih predmeta. žestoki su i stalni. hvala, ne. potrebno mnogo poboljšanja.
Izvrsna igra spajanja. Trebao bi ga igrati.
Ne kao što se očekivalo
Tek počeo i već sam ovisan. Možda malo previše brbljav.
Розмальовки ляльок Освітні bqa